SEZONA: 2

EPIZODA: 7

OPIS

Jamie želi započeti prehrambenu revoluciju u Britaniji. Danas gledamo više kulinarskih emisija nego ikada prije i kupujemo više knjiga o kuhanju nego ikada prije, ali sve manje ljudi zna obrok skuhati od sirovih namirnica. Jamie odlazi u Rotherham upoznati ženu koja je porazila njegovu kampanju školskih obroka – Julie Critchlow, "hamburger-mamu". Upoznaju se i on doznaje da je Julie kuharica. Jamie je moli za pomoć u njegovoj novoj kampanji. Iako se ne slaže uvijek s njime, Julie mu odgovara da je sasvim pristojan momak i da će mu pomoći.Jamie potom okuplja skupinu od osam polaznika koji ne znaju kuhati. Natasha je majka dvoje djece i kad im Jamie dolazi u posjet, jedu kebab iz posudica od stiropora sjedeći na podu. Natasha želi da je Jamie nauči kuhati jer je svjesna da njezina kći Kiya nije sasvim zdrava i zubi su joj počeli trunuti.
Jamie je odlučio skupinu od deset polaznika koji ne znaju kuhati podučiti pripremanju deset izvrsnih jela. Zajedno, i najgorem će novaku dati osnove da doživotno može kuhati.

Slike

Jamie Oliver: Jamie kod kućeJamie Oliver: Jamie kod kućeJamie Oliver: Jamie kod kuće

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.