SEZONA: 1

EPIZODA: 8

OPIS

Radnja serije smještena je u London 1909., u doba kad su se žene prepuštale užicima što su ih donosile novostečene slobode i moderna era. Harry je tim ženama želio udovoljiti, dati im moć i odati počast pa je tako otvorio vrata svoje raskošne robne kuće u slavnoj londonskoj Ulici Oxford. Kroz prizmu inovacija i spektakla koje je Harry u robnoj kući uprizorio, pripovijest razotkriva neopisane trenutke iz ženske povijesti, bilo da je posrijedi moda, kozmetika, tehnologija i domaćinstvo. Pozornica Harryjevog burnog života raskošni je londonski mozaik na prijelazu stoljeća. U slobodno vrijeme bio je kockar, i premda sretno oženjen, uživao je u društvu glamuroznih zabavljačica i filmskih zvijezda. Bio je legendarni ženskar, a život je živio u petoj brzini.
Autor ove serije višestruko je nagrađivani scenarist Andrew Davies koji zajedno s Kate Brooke i Kate O'Riordan potpisuje i scenarij "Mr Selfridgea", pripovijesti o Harryju, čovjeku koji je dobio nadimak Sto Na Sat i koji si je zacrtao da će kupovanje pretvoriti u uzbuđenje jednako seksu. Pionirskog i vratolomnog duha, gotovo manične energije, on je stvorio maloprodajno kazalište gdje su svaki novi, golicavi, zabavni - ili ponekad jednostavno ekscentrični - tema ili trend nalazili svoje mjesto.

Slike

Gospodin SelfridgeITV GlobalGospodin SelfridgeGospodin SelfridgeGospodin Selfridge 02Gospodin Selfridge 03Gospodin Selfridge 04

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.