SEZONA: 4

EPIZODA: 4 - Pies and Tarts

OPIS

Ulazimo u četvrti krug natjecanja i stvari postaju ozbiljne. Preostali natjecatelji navlače pregače i bacaju se na pripremu raskošnih pita.
Iz najstarije engleske kuharice saznajemo da se pita s kremom od jaja pravi u Engleskoj već gotovo 700 godina. Ova dekadentna slastica, nekad izuzetno popularna na dvoru kralja Rikarda II., tema je današnjeg testa znanja i vještina koji će među natjecatelje unijeti nemir.
Za početak pripremaju slasticu koju bi svaki slastičar amater morao znati pripremiti. No autorske voćne pite pokazat će se pravim izazovom čak i za najiskusnije slastičare, a kamoli za slastičara amatera koji ne podnosi voćne kolače. U spektakularnom završnom izazovu vidjet će se tko je kakav kad se natjecatelji prihvate pripreme raskošnih pita od lisnatog tijesta koje su ukras svakog stola. Mel i Sue priskaču u pomoć dok živci natjecatelja postaju tanji i od tanko razvučenog tijesta koje moraju sami pripremiti.

Voditeljice: Mel Giedroyc i Sue Perkins
Žiri: Mary Berry, Paul Hollywood
Proizvodnja: Love Productions za BBC
Odabrala: Mira Vočinkić

Slike

Dobar, bolji, najbolji...britanski slastičarDobar, bolji, najbolji...britanski slastičarDobar, bolji, najbolji...britanski slastičarDobar, bolji, najbolji...britanski slastičarDobar, bolji, najbolji...britanski slastičarDobar, bolji, najbolji...britanski slastičarDobar, bolji, najbolji...britanski slastičarDobar, bolji, najbolji...britanski slastičar

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.