SEZONA: 4

EPIZODA: 2 - Bread

OPIS

Prvi je krug natjecanja završio. Preostalih 12 natjecatelja mora proći još devet krugova i 27 teških izazova dok jedan od njih ne bude proglašen pobjednikom natjecanja. Nakon što su preživjeli torte, vrijeme je da se okušaju u pripremi kruha.
Svjesni toga da Paul pomno motri svaki njihov korak, natjecatelji će ispeći 36 tananih i hrskavih slanih prutića po vlastitu receptu te tehnički zahtjevne pogačice. U spektakularnom završnom izazovu pripremat će najluđe kruhove ikad viđene na televiziji - od adventskog vijenca i pogače u obliku pauna raširenog repa do kruha u obliku Paula, hobotnice-proročice.
Dok natjecatelji pripremaju pogačice, istražit ćemo zašto su one u georgijansko doba gotovo preko noći stekle popularnost u Engleskoj i saznati nešto više o negdašnjim uličnim prodavačima pogačica, ovjekovječenim u poznatoj dječjoj pjesmici.
Mel i Sue pokušavaju pomoći, no umjesto toga za sobom ostavljaju kaos, dok Mary i Paul kroz izazove nastoje saznati tko je kakav slastičar i koliko je tko zapravo vješt. Pokušavaju doznati tko je od slastičara odista nadaren, intuitivan, kreativan i umješan. U svakom trenutku mogu poslati kući dvoje natjecatelja. Zbog toga je ovogodišnje natjecanje teže od svih prethodnih. Nitko nije siguran.

Voditeljice: Mel Giedroyc i Sue Perkins
Žiri: Mary Berry, Paul Hollywood
Proizvodnja: Love Productions za BBC
Odabrala: Mira Vočinkić

Slike

Dobar, bolji, najbolji...britanski slastičarDobar, bolji, najbolji...britanski slastičarDobar, bolji, najbolji...britanski slastičarDobar, bolji, najbolji...britanski slastičarDobar, bolji, najbolji...britanski slastičarDobar, bolji, najbolji...britanski slastičarDobar, bolji, najbolji...britanski slastičarDobar, bolji, najbolji...britanski slastičar

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.