OPIS

Splitski fotograf Ante Verzotti fotografijom se bavi od 1958. godine. Fotomontaže radi od 70-ih godina, potaknut svojim drugim interesom i predmetom zanimanja - eksperimentalnim filmom. U fotomontažama komentira globalno političko okruženje, kritizira konzumerizam i sustav kontrole te zahvaća sve bitne teme aktivističke umjetnosti. Njegovi su foto-kolaži poput rebusa, zahtijevaju dešifriranje uz pomoć ikonografije proteklog ali i suvremenog doba.

Slike

Fotografija u Hrvatskoj: Ante VerzottiFotografija u Hrvatskoj: Ante VerzottiFotografija u Hrvatskoj: Ante VerzottiFotografija u Hrvatskoj: Ante VerzottiFotografija u Hrvatskoj: Ante VerzottiFotografija u Hrvatskoj: Ante VerzottiFotografija u Hrvatskoj: Ante VerzottiFotografija u Hrvatskoj: Ante VerzottiFotografija u Hrvatskoj: Ante VerzottiFotografija u Hrvatskoj: Ante VerzottiFotografija u Hrvatskoj: Ante VerzottiFotografija u Hrvatskoj: Ante VerzottiFotografija u Hrvatskoj: Ante VerzottiFotografija u Hrvatskoj: Ante VerzottiFotografija u Hrvatskoj: Ante VerzottiFotografija u Hrvatskoj: Ante VerzottiFotografija u Hrvatskoj: Ante VerzottiFotografija u Hrvatskoj: Ante VerzottiFotografija u Hrvatskoj: Ante VerzottiFotografija u Hrvatskoj: Ante Verzotti

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.