SEZONA: 3

EPIZODA: 19

OPIS

Kad su u pitanju osjećaji, ljudi reagiraju na razne načine. I dalje shrvana zbog prekida, Spencer sve više tone prema dnu. Svoju bol i ljutnju iskaljuje na Moni. S druge strane, Caleb skriva bol tako što prilično rezervirano govori o svom ocu. No Hanna osmisli plan koji treba ponovno spojiti oca i sina. Hoće li to Calebu pomoći da stare rane zacijele ili će mu biti još teže? Aria, kojoj i dalje nedostaje Ezra, sve više vremena provodi s njegovim bratom (gostujuća zvijezda s epizodnom ulogom GREGG SULKIN - Wizards of Waverly Place). Za to vrijeme Emily i Jason (gostujuća zvijezda s epizodnom ulogom DREW VAN ACKER) pokušavaju sastaviti dijelove slagalice Alina putovanja u Cape May i što se zaista dogodilo na tom odmoru.

Slike

Slatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljivice

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.