SEZONA: 2

EPIZODA: 1 - STOCHASTICITY

OPIS

Zvijezda serije Kuća laži je Don Cheadle, koji je za ulogu Martyja Kaana dobio nagradu Zlatni globus i nominiran je za nagradu Emmy.
Marty izvrsno zarađuje u tvrtki Galweather & Stearn, gdje vodi super mladi tim, Klan: Jeannie (Kristen Bell), Clydea (Ben Schwartz) i Douga (Josh Lawson). Marty i Klan žive za putovanje prvim razredom, vrhunska pića i sve što preko crnog American Expressa mogu naplatiti klijentima. Marty je vrhunski igrač u svijetu moći i pod njegovim vodstvom ovaj nemilosrdni tim koji ni od čega ne preže pobjeđuje korporacijske gadove u njihovoj vlastitoj igri. I uživaju u svakoj sekundi.
Ove se sezone Klan - osobito Marty i Jeannie - mora nositi s posljedicama velikog fuzijskog obračuna. Kod kuće Marty se šokira kad Roscoe odluči živjeti sa svojom neuravnoteženom majkom i u njegov život ponovno ulaze njegov mlađi brat i stara prijateljica.
Serija se temelji na hit knjizi autora Martina Kihna (House of Lies: How Management Consultants Steal Your Watch And Then Tell You The Time - Kuća laži: Kako vam poslovni savjetnici ukradu sat i zatim vam govore koliko je sati).
---

1. epizoda:

Marty i Klan navikavaju se na novi Galweather Stearn poslije skandala sa seksualnim uznemiravanjem. Privremena direktorica Julianne Hofschraeger želi da Marty opravda svoj ugled nemilosrdnog pobjednika. To postane teško kad se Marty savjetuje s g. Pincusom, cijenjenim klijentom kojeg nitko iz tvrtke ne poznaje.
Jeannie se vraća na posao poslije odmora i progone je sjećanja na pijani izlazak s Martyjem.
Marty se kod kuće trudi popraviti odnos s Roscoem, koji se odselio k majci Monici.

Slike

Kuća lažiKuća lažiKuća lažiKuća lažiKuća lažiKuća lažiKuća laži

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.