SEZONA: 1

EPIZODA: 1 - SURVIVING DEATH

OPIS

Napeta krimiserija smještena u New York 1860-ih. Kevin Corcoran (Tom Weston-Jones), američki Irac, bivši boksač, a sada policajac, na povratku iz Građanskog rata otkriva da mu je žena nestala, a kći mrtva. Dok patrolira ulicama njujorške zloglasne četvrti Five Points, traga za istinom o onome što je zadesilo njegovu obitelj s pomoću dvojice ratnih drugova: razmetnog sina bogatog industrijalca i darovitog afroameričkog liječnika. Njih trojica dijele tajnu iz ratnih dana koja im je zauvijek povezala živote.
Epizoda 1:
17. rujna 1864. New York se još oporavlja od ustanka protiv novačenja iz 1863. U Five Pointsu, najgoroj sirotinjskoj četvrti u zemlji, detektiv Kevin Corcoran iz Šeste postaje Njujorške metropolitanske policije istražuje slučaj ubojstva mlade djevojke koji mu je neugodno blizak. Kako se istraga zahuktava, detektivi Corcoran, Francis Maguire, Andrew O'Brien i stari suborac, doktor Matthew Freeman, moraju tražiti ubojicu djeteta po spletu prljavih uličica Five Pointsa i velebnim zdanjima gornjega grada.

Slike

Beta FilmBeta FilmBeta FilmPozornikPozornikPozornikPozornik

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.