poster

Moja obitelj: Awkward Phase

My Family (2000)

komedija | UK
Režiser: Baz Taylor

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 7 - Awkward Phase

OPIS

My Family bizarna je, ali autentična slika modernog obiteljskog života u kojem su muškarac i žena ravnopravni, ali ona uvijek ima pravo, a djeca odgovaraju roditeljima i smatraju svoj dom hotelom. Upoznajte Harpere. Ben je mrzovoljni zubar s ciničnim pogledom na svijet, čvrsto uvjeren da su njegova djeca posve drukčija vrsta. Njegova supruga Susan iznimno je izravna i oštroumna žena, grozna kuharica koja sve mora imati pod kontrolom. Njihovo troje djece - Nick, Janey i Michael - različiti su kao nebo i zemlja. Obitelj koja je disfunkcionalnost zamijenila humorom donosi nove priče moderne obitelji.
Američki majstor humorističnih serija Fred Barron (Seinfeld, The Larry Sanders Show, Caroline in the City) i tim scenarista zaslužan za uspjeh serija kao što su Kafić Uzdravlje, Seinfeld, Crveni patuljak i Drop The Dead Donkey donosi duhovit i realističan prikaz današnje obitelji u hit seriji My Family. Autor serije Fred Barron, unatoč brojnim uspješnim humorističnim serijama u SAD-u, odlučio je My Family izbaciti na britansko tržište. Zoë Wanamaker osvojila je nagradu za najbolju glumicu u humorističnoj seriji na Festivalu Rose d'Or 2005.

Slike

Moja obiteljMoja obiteljMoja obiteljMoja obiteljMoja obiteljMoja obiteljMoja obitelj

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.