SEZONA: 1

EPIZODA: 9

OPIS

Iako je zamalo ubijena zbog istrage o tajnama zatvorskog groblja u Vukovšćaku, novinarka Lucija ne miruje. Započinje istraživati složen slučaj kojom se svojedobno bavio i njezin pokojni otac, također novinar, Nikola Car. Bekim Halilaj, albanski slastičar sa zagrebačkom adresom, u Vukovšćaku je na okrutan način ubio mladog skinheada Mladena Vukovića. Za razliku od prijašnjih slučajeva, Martin uporno tvrdi da se ne sjeća niti ubojice niti žrtve. Lucija otkriva da između bande skinsa i albanske obitelji postoji dugogodišnje neprijateljstvo. Slučaj Bekima Halilaja Luciji donosi i još jedno razočaranje u ljude, pogotovo u Martina.

Slike

Počivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miru 01Počivali u miru 02Počivali u miru 07Počivali u miru 08Počivali u miru 09Počivali u miru 10Počivali u miru 12

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.