SEZONA: 1

EPIZODA: 3

OPIS

Iako još uvijek pod suspenzijom, bez plaće i podrške okoline, novinarka Lucija Car sigurnija je nego ikad da treba nastaviti istragu o pokopanima na zatvorskom groblju u Vukovšćaku. U tome joj i dalje pomaže samo stari čudak, umirovljeni zatvorski čuvar Martin Strugar. Istraga o smrti Predraga Bogojevića vodi Luciju i Martina u jesen 1991., u Zagreb pod ratnom psihozom i prijeteću atmosferu skloništa, a razrješenje ih vodi do Austrije, u Graz, do Predragove bivše supruge Mije. Njena tužna ljubavna priča potakne Luciju na preispitivanje svoje veze s političarem Borisom, a i sve joj je jasnije da se u Martina ne može sasvim pouzdati.

Slike

Počivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miru 01Počivali u miru 02Počivali u miru 07Počivali u miru 08Počivali u miru 09Počivali u miru 10Počivali u miru 12

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.