SEZONA: 1

EPIZODA: 3 - 1966.

OPIS

Dokumentarna serija "Godine za pamćenje" Hrvoja Juvančića u svome trećem i za sada posljednjem nastavku predstavit će nam svakodnevicu Hrvata 1966. godine. Te godine, najpoznatije po Brijunskom plenumu na kojemu su smanjene ovlasti zloglasne obavještajne službe UDBA-e, dovršeni su veliki infrastrukturni projekti: hidroelektrana Senj, pruga Sarajevo - Ploče i splitski aerodrom. A kako su strani turisti reagirali na nedostatke u netom završenim de luxe hotelima Ambasdor i Excelsior, što je sve u Hrvatskoj posjetio iranski šah Reza Pahlavi, te zašto je jedna gostionica pokraj Osijeka dobila ime Baranjski krokodil, saznat ćete, među ostalim zanimljivim pričama, u trećem dijelu "Godina za pamćenje: 1966".

Slike

Godine za pamćenje: 1966.Godine za pamćenje: 1966.Godine za pamćenje: 1966.Godine za pamćenje: 1966.Godine za pamćenje: 1966.Godine za pamćenje: 1966.Godine za pamćenje: 1966.Godine za pamćenje: 1966.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.