SEZONA: 5

EPIZODA: 5 - Intent

OPIS

Kad Ronnieja i Joea pozovu radi samoubojstva, Ronnie ubrzo posumnja u namještaljku. Ranya Habib nije se imala razloga ubiti. Premda isprva posumnjaju u dr. Elsayeda, koji je nedavno stigao u zemlju u posjet Ranyi, ne mogu naći dokaze protiv njega. Nakon što istragu ponovno usmjere prema Ranyinoj obitelji, uskoro posumnjaju u njezina sina Tariqa (Dhaffer L'Abidine). Međutim, kako se pronalaze novi dokazi, sve upućuje na Tariqovu ženu Safiju (Hara Yannas).
Safia na kraju prizna da je ubila Ranyu, ali tvrdi da nije to namjeravala. Kaže da se to dogodilo u žaru rasprave, ali odbija reći oko čega su se posvađale. Međutim, Joe misli da zna: doktor Elsayed obavljao je sakaćenje genitalija mladih djevojaka i on misli da je Ranya dovela Elsayeda kako bi isto učinio Laili, Safijinoj i Tariqovoj kćeri. Zgrožena tom spoznajom Kate se bori da zadrži profesionalni pristup i ugrozi čitavu karijeru ostavivši Jakea da sam vodi slučaj.
U epizodnoj je ulozi Haydn Gwynne.

Uloge: Bradley Walsh (Ronnie Brooks), Ben Bailey‐Smith (Joe Hawkins), Paterson Joseph (Wes Leyton), Dominic Rowan (Jacob Thorne), Georgia Taylor (Kate Barker), Peter Davison (Henry Sharpe)
Scenarij: Jamie Crichton
Režija: Joss Agnew
Urednica: Ranka Horvat

Slike

Zakon i red: UKZakon i red: UKZakon i red: UKZakon i red: UKZakon i red: UKZakon i red: UKZakon i red: UK

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.