SEZONA: 5

EPIZODA: 2 - Safe

OPIS

Nakon što je izboden doktor Gardner, psihijatar koji je liječio tinejdžere i djecu, Ronnie i Joe provode istragu među njegovim nasilnim klijentima adolescentima. Međutim, kad otkriju dokaze koji upućuju na to da je bio u vezi s jednom klijenticom adolescenticom, počinju sumnjati da je njegova žena Alison (Hattie Morahan) imala najviše razloga za ubojstvo.
Premda ona isprva zaniječe da je ubila supruga, Alison ubrzo promijeni obranu, nakon što su se nagomilali dokazi protiv nje. Njezina tvrdnja da nije bila pri zdravoj pameti i da je izgubila kontrolu kad ga je izbola, zbuni tužitelje i Kate se pita trebaju li joj uopće suditi za umorstvo s umišljajem. Ali Jake je odlučan u tome da se pravda provede i temeljitom istragom u zadnji tren tim konačno dolazi do istine.
U epizodnoj ulozi pojavljuje se Ramon Tikaram.

Uloge: Bradley Walsh (Ronnie Brooks), Ben Bailey‐Smith (Joe Hawkins), Paterson Joseph (Wes Leyton), Dominic Rowan (Jacob Thorne), Georgia Taylor (Kate Barker), Peter Davison (Henry Sharpe)
Scenarij: Tom Grieves
Režija: Matt King
Urednica: Ranka Horvat

Slike

Zakon i red: UKZakon i red: UKZakon i red: UKZakon i red: UKZakon i red: UKZakon i red: UKZakon i red: UK

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.