SEZONA: 1

EPIZODA: 48

OPIS

Viktorija se konačno može osvetiti sultanu Sulejmanu. Konačno se sve saznalo o ulozi Viktorije. Hurem uporno želi da ode iz Ibrahimovog dvora, koliko zbog događaja sa Sulejmanom, toliko i zbog sve opasnije situacije sa Leom. Ibrahim ispituje Viktoriju o razlozima njene osvete. Majka Sultanija je užasnuta da su tako blizu u kući imali opasnog Lajoševog ubicu. Matrakči je pogođen kad shvati da je cijelo Viktorijino ponašanje bilo laž i da je čak iskorišten za doturanje pošte za Viktoriju, pisama za koje je mislio da su od njenog strica. Saznalo se i da je Viktorija ubila Ajše-hatun. Sultan traži da Ibrahim odredi kaznu za Matrakčija. S druge strane, Ibrahim traži od Matrakčija da on ubije Viktoriju. Hurem optužuje Nigar što je Ibrahim saznao za Leovu sliku. Ibrahim obavještava sultana da je Viktorija kažnjena. Nigar uvjerava Hurem da je ona nije izdala, iako su joj nudili mito i prijetili joj. Sulejman poklanja konja Hurem. Hurem govori Ibrahimu da nema savjesti, da je ubica, a on Hurem da mu duguje svoj život i da ga nikad ne može ocrniti kod sultana.

Slike

Sulejman VeličanstveniSulejman Veličanstveni 02Sulejman Veličanstveni 03Sulejman Veličanstveni 04Sulejman Veličanstveni 05Sulejman Veličanstveni 06Sulejman Veličanstveni 01Sulejman Veličanstveni 07Sulejman Veličanstveni 08Sulejman Veličanstveni 09Sulejman Veličanstveni 10Sulejman Veličanstveni 11Sulejman Veličanstveni 12Sulejman Veličanstveni 13Sulejman Veličanstveni 14Sulejman Veličanstveni 15Sulejman Veličanstveni 16Sulejman Veličanstveni 17Sulejman Veličanstveni 18Sulejman Veličanstveni 19

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.