SEZONA: 1

EPIZODA: 46

OPIS

Ibrahim je ubijeđen da je Nigar-kalfa prenosila pisma između Lea i Hurem. Nigar se kune da sultanija Hurem nije kriva ni za što, nego je Leo iz svoje zaljubljenosti crtao njeno lice. Ibrahim joj ne dozvoljava da brani Hurem. Ibrahim organizira ručak za sinjor Gritija i njegovu sestru, pa moli i sultana da ga počasti svojim dolaskom. Od Nigar Ibrahim traži da pretraži Huremine odaje i nađe nešto vezano za Lea. Sultan najavljuje Hurem da će ići na ručak kod Ibrahima. Leo traži od Matrakčije da ga odvede u mejhanu. Iako Majka sultanija preporučuje Mahidevran da oporavljenu Gulšah ne vraća na staru poziciju, Mahidevran ipak ne pristaje. Ibrahim traži da Lea zatvore u podrum. Sultan obavještava majku da će ići na večeru u Ibrahimovu palatu. Hatidže uređuje dom za svoje goste. Sultan najavljuje da će doći sa Hurem. Ibrahim ispituje Lea.

Slike

Sulejman VeličanstveniSulejman Veličanstveni 02Sulejman Veličanstveni 03Sulejman Veličanstveni 04Sulejman Veličanstveni 05Sulejman Veličanstveni 06Sulejman Veličanstveni 01Sulejman Veličanstveni 07Sulejman Veličanstveni 08Sulejman Veličanstveni 09Sulejman Veličanstveni 10Sulejman Veličanstveni 11Sulejman Veličanstveni 12Sulejman Veličanstveni 13Sulejman Veličanstveni 14Sulejman Veličanstveni 15Sulejman Veličanstveni 16Sulejman Veličanstveni 17Sulejman Veličanstveni 18Sulejman Veličanstveni 19

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.