SEZONA: 1

EPIZODA: 181

OPIS

Zbog trovanja bunikom, Nives i Ante završavaju u bolnici! Spašava ih Nikola, koji im je jedini pružio pomoć dok je Nives, u bunilu i pod teškom paranojom, tumarala ulicom s beživotnim djetetom u naručju. Nakon što dođe sebi i shvati da je Ante dobro, Nives priznaje Nikoli i Stipi da je uvjerena da je Jelena truje. Jelenu šokira što joj je sin zamalo umro od trovanja pa se odluči braniti napadom na Nives. U međuvremenu, Jakov i Sara priznaju Stipi i Suzani da su zaručeni, a Marko i Ines vraćaju se u Split zbog Nives i Ante. Nikola priopći Nives da je njeno trovanje moglo nastupiti posve slučajno, zbog sastava biljne mješavine iz Goračića.

Slike

Ruža vjetrovaAnja Alač (Ines) i Petar Cvirn (Filip)Branka Pujić (Suzana Matošić) i Frane Lasić (Milivoj Matošić)Ekipa Ruže vjetrova 1Frane Lasić (Milivoj Matošić)Jadran Grubišić (Luka), Juraj Aras (Edo Jelavić) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Jasna Malec Utrobičić (Dragica Odak)Matea Elezovic (Ana) i Frano Lasić (Milivoj Matošić)Matea Elezović (Ana), Ptear Cvirn (Filip) i Anja Alač (Ines)Matko Knešaurek (Marko Odak) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Nives Ivanković (Nives Odak)Obitelj JelavićObitelj MatošićObitelj OdakPetra Cicvarić (Sara Matošić) i Tomislav Čubelić (Jakov Odak)Robert Kurbaša (Srđan Matošić)Ruža vjetrova 2 - Ante, Jelena i PetarRuža vjetrova 2 - Krsto i ŠimunRuža vjetrova 2 - Marija i ŠimunRuža vjetrova 2 - Marija, Ranko i Mila

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.