SEZONA: 1

EPIZODA: 165

OPIS

Dinko skoro odustaje od svog čudovišnog nauma, ali onda ga pojava Jakova natjera da nastavi dalje sa svojim planom. Nikša govori Karmen kako je spreman biti s njom, ali Karmen je dosta muškaraca koji ne znaju što žele. Kike se oslobađa svojih konopaca i cijela kuća saznaje da je Dinko u kući. Dinko se suočava sa svima dok drži Laru za taoca. On vrijeđa sve ukućane koji ne smiju ništa učiniti jer Dinko prijeti ubijanjem Lare. Dinko odlazi s Larom i Jakov odbija zvati policiju jer se boji da bi prekasno stigli naći Laru. Ognjen se muči grižnjom savjesti jer je upravo on pustio Dinka u kuću. Nakon što Nikša sazna za to njegova je reakcija eksplozivna i on ošamari Ognjana. Dinko odvodi Laru u napuštenu tvornicu i Lari je jasno da on ima dijabolični plan osvete. Dinko naređuje Jakovu da dođe u napuštenu tvornicu. Dinko stavlja Laru u kadu koja se puni vodom. Dinko je sve isplanirao kako bi Larina smrt bila istovjetna Leilinoj. Dinko dočekuje Jakova ispred napuštene tvornice dok Lara očekuje polaganu smrt od utapljanja.Ognjen se sakrio u Jakovljev auto,zbog grižnje savjesti. Promatra Dinka koji mu je prislonio pištolj na glavu

Slike

Larin izborLarin izbor 01Larin izbor 02Larin izbor 03Larin izbor 04Larin izborLarin izbor 05Larin izbor 06Larin izbor 07Larin izbor 08Larin izbor 09Larin izbor 16Larin izbor 17Larin izbor 18Larin izbor 19Larin izbor 20Larin izbor 21Larin izbor 22Larin izbor 23Larin izbor 24

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.