SEZONA: 1

EPIZODA: 149

OPIS

Svjestan da su godine kriminala iza njega, Dinko obećaje Leili da će se ubuduće baviti poštenim poslom. Nalazi zaposlenje u obližnjoj ribarnici, ne znajući da njen vlasnik Branko sve radi tek da ga ismije. Nakon što Jakov doznaje za očevu grešku, daje mu bukvicu i podržava Blankin odlazak Dinku i Leili. Tonči, svjestan da je stjeran u kut, napušta obitelj te odlazi kao običan mornar na put. Jakov pronalazi Tončijevo oproštajno pismo. U šoku je kad shvati da mu je otac otišao i da ima vrlo malo izgleda da će se ikad vratiti. Tonči objašnjava sinu da je morao otići jer se vise ne može nositi s krivnjom. Previse je ljudi u svom životu povrijedio da bi se od njih usudio tražiti oproštaj. Jakov pokušava sabrati dojmove prije nego objavi cijeloj obitelji vijest. Svi su šokirani. Anđela je shrvana. Nela ne može doći k sebi od bijesa. Optužuje Blanku da je ona kriva za Tončijev odlazak jer ga je konstantno mučila i izazivala mu grižnju savjesti. I jedna i druga Tončijeva supruga vrlo se teško nose s Tončijevim odlaskom. Nakon nesporazuma s prstenom koji je od Karmen, Nikol pobijesni na Matu te ga optužuje da ju vara s Karmen

Slike

Larin izborLarin izbor 01Larin izbor 02Larin izbor 03Larin izbor 04Larin izborLarin izbor 05Larin izbor 06Larin izbor 07Larin izbor 08Larin izbor 09Larin izbor 16Larin izbor 17Larin izbor 18Larin izbor 19Larin izbor 20Larin izbor 21Larin izbor 22Larin izbor 23Larin izbor 24

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.