SEZONA: 4

EPIZODA: 1 - Tempus

OPIS

Glavni likovi serije su lepa, tajanstvena i zastrašujuće mlada doktorku koja ne stari Helen Magnus (Amanda Tapping), te i njen regruta, forenzičkog psihijatra doktora Willa Zimmermana (Robin Dunne). Zajedno oni prihvataju izazov da love, proučavaju i pronalaze utočište za Abnormalne, čudna i često zastrašujuća bića koja tajno nastanjuju naš svet i žive pored običnih ljudi. Uz rekordnu gledanost premijere, ova kanadska naučnofantastična dramska serija je pun pogodak i drži pažnju do samog kraja.

Slike

UtočišteUtočišteUtočišteUtočišteUtočišteUtočišteUtočište

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Svemirski lovci na glave (2015)

    image
    Biti lovac na ucjene nije najzahvalniji poziv na svijetu – ili u svemiru – pa ipak Killjoys se ne mire sa time da će ostati zaglavljeni na napuštenom brodu te se...
  • Izgubljena djevojka (2010)

    image
    Bo je neobična djevojka s nadnaravnim moćima koja postaje odmetnica pokušavajući saznati istinu o svom porijeklu.
  • Pustolovine Sydney Fox (1999)

    image
    Neustrašiva sveučilišna profesorica Sydney Fox (Tia Carrere) odlazi u Nepal locirati dragocjeni artefakt prije negoli završi u rukama njezina rivala.
  • Bakar (2012)

    image
    G. 1864. Kevin Corcoran vraća se iz Građanskog rata. Postavljen za njujorškoga policijskog detektiva, suočava se s gradom punim korupcije, klasnih sukoba, rasne...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.