SEZONA: 2

EPIZODA: 3

OPIS

Callie se pridružuje jedinici FDLE kao forenzična sestra po potrebi i nastavlja raditi u bolnici dok ne dovrši studij medicine, a Manaus Longworthu daje do znanja da očekuje da će njegov odnos s Callie ostati profesionalan. Ljubomora raste kada Callie dozna da je Longworthova bivša partnerica Samantha još u gradu. Longworth, uz Callienu pomoć, istražuje ubojstvo Douga Prestona, vrbovatelja za mornaricu čije tijelo su pronašle osmogodišnjakinje koje su lovile krijesnice tijekom tuluma u pidžamama. Kada žrtvin mali sin nestane, sumnja pada na Valerie, Dougovu nestabilnu ženu alkoholičarku, a zatim na Franka Morgana, osvetoljubivog oca jednog od Dougovih novaka koji su ubijeni na bojištu. Pronađen je voki-toki iz kojeg se čuje glasanje bebe i počinje potraga da ga nađu prije nego što umre od dehidracije. Ključni trag koji vodi do ubojice njegova oca pronađen je na bebinoj omiljenoj dekici.

Slike

GladesGladesDetektiv na Floridi 01Detektiv na Floridi 02Detektiv na Floridi 03Detektiv na Floridi 04Detektiv na Floridi 05

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.