SEZONA: 5

EPIZODA: 22 - Dobri

OPIS

Dan (Craig Bockhorn) i Lily Strathen (Lynne Wintersteller), dobrostojeći par s Long
Islanda, slave 25. godišnjicu braka s 19-godišnjim sinom Kevinom (Keith Nobbs) i 22-godišnjom kćeri Rebeccom (Elisabeth Moss). Dan i Lily poslije odlaze k prijateljima, a Rebecca uhvati Kevina kako gleda u ladicu u očevom stolu, gdje nalaze omotnicu punu novca. Kevin odlazi k prijatelju Marcusu (Thomas Guiry), a Rebecca se vraća kući u grad. Kevin je te noći trebao razgovarati s ocem, ali kući stiže kasnije nego što je trebao i vani ugleda bijesnog oca. S Marcusom je uzeo oksikodon, i sad je u halucinogenoj izmaglici. Napokon se uspijeva pribrati i roditelje ugleda nasmrt pretučene bejzbolskom palicom. Uzima majčin terenac i nestaje, a detektivu Carsonu Lairdu (Kevin Dunn) iz okruga Nassau na poprištu se pridružuju Logan (Chris Noth) i Barek (Annabella Sciorra).

Slike

Zakon i red: Zločinačke nakaneZakon i red: Zločinačke nakaneZakon i red: Zločinačke nakaneFoto: MG TRL D / NBC / Virginia SherwoodFoto: MG RTL DFoto: MG RTL DFoto: MG RTL D

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.