SEZONA: 5

EPIZODA: 19 - Put koji nikamo ne vodi

OPIS

Ben Williams (Jay Patterson) je na "krstarenju bez cilja", noćnom kockarskom krstarenju tik iza zakonom određene granice od 4,5 kilometra. Gubi velik novac u privatnoj partiji pokera, u kojoj Joey Frost (Lou Taylor Pucci), mladi i agresivni igrač, dobiva njegovih 500.000 dolara. Ben je poražen i dvojica muškaraca koje je upoznao na brodu smještaju ga u krevet nakon što je cijelu noć pio. Sutradan mrtav ispliva u parku uz Hudson.
Ispostavlja se da je Ben bio pročelnik gradskog ureda za obrazovanje, koji je potajno ovisan o kockanju. Policajci razgovaraju s njegovom suprugom Pam (Barbara Garrick), koja je mislila da joj je muž na konvenciji u San Diegu. Benove su financije u rasulu - klađenje je financirao iz ušteđevine za studij svoje djece - i Pamin brat Phil (John Pankow) sad pomaže sestri da podmiri dugove.
Goren (Vincent D'Onofrio) i Eames (Kathryn Erbe) misle da se Ben ubio, zato što na balkonu pred njegovom kabinom ima krvi, a imao je i unosnu policu životnog osiguranja koja pokriva samoubojstvo. Ali na njegovom vratu otkrivaju flaster kakav se primjenjuje protiv morske bolesti i smatraju da je bio drogiran, a ne pijan.

Slike

Zakon i red: Zločinačke nakaneZakon i red: Zločinačke nakaneZakon i red: Zločinačke nakaneFoto: MG TRL D / NBC / Virginia SherwoodFoto: MG RTL DFoto: MG RTL DFoto: MG RTL D

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.