Ocjena korisnika: 9.5/10
(2 glasova)

SEZONA: 5

EPIZODA: 13 - Plastika

OPIS

Jonas Slaughter (Malcolm McDowell) bogati je radijski tajkun koji ima mladu suprugu Kineskinju (Cindy Cheung) i četverogodišnju kćer Emmu (Bing Gaumer-Klein). Jonasova odrasla djeca Chance (Matthew Morrison) i Trip (Alex Draper) dolaze na Emmin rođendan, ali na proslavi vlada napetost. Trip se napije i nabacuje Anni, a Chanceova žena Jillian (Elizabeth Reaser) ih vidi. Kasnije te noći Anna iz kuće izlazi sva dotjerana dok Jonas sprema Emmu u krevet, a sljedeće jutro Tripa nalaze mrtvog u hotelskoj sobi, cijelog premazanog lateks-bojom, a satove i novac su mu ukrali.
Goren (Vincent D'Onofrio) i Eames (Kathryn Erbe) u hotelskoj sobi nalaze udžbenik iz ekonomije, koji je napisao profesor Larry Lewis (Mark Blum) s koledža Hauser, pa ga privode na ispitivanje. On se viđao s dominom, pa detektivi misle da bi tu mogla postojati veza. No ispostavilo se da je Lewis prije bio u braku s Annom - ona mu je bila dadilja kad je s prvom suprugom bio na putovanju u Kini. Poveli su je kući sa sobom, a kasnije su njih dvoje započeli vezu. Ali prije pet godina ona ga je ostavila zbog Jonasa, a da bi mu se revanširao za to što se od nje rastao bez komplikacija, Jonas mu je omogućio svjetsku radijsku promociju nove knjige.

Slike

Zakon i red: Zločinačke nakaneZakon i red: Zločinačke nakaneZakon i red: Zločinačke nakaneFoto: MG TRL D / NBC / Virginia SherwoodFoto: MG RTL DFoto: MG RTL DFoto: MG RTL D

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.