OPIS

On voli da kampuje, planinari, vozi kajak, a onda je sve te svoje aktivnosti snimio kamerom i pretočio ih u emisiju "Izazovi avanturu" koju ćemo od 17. septembra u podne gledati na Prvoj televiziji.
"Uvek sam bio osoba s one strane objektiva, ali sam sad dobio nešto drugačiju ulogu. Snimili smo prvu epizodu, okačili je na Jutjub kanal i to se ljudima svidelo, a dopalo se i nama. Od tada smo svaki slobodan trenutak koristili da snimamo. Imam sreću da snimatelji sa kojima radim dele strast prema izazovima kroz koje i ja prolazim, tako da uživamo na svakom snimanju i ne predstavlja im problem da rade sve ono što i ja.
Cilj emisije "Izazovi avanturu" je da gledaocima pokažu prirodne lepote Srbije i njene potencijale, da pokažu da aktivni način života u prirodi pozitivno utiče na ljude. U epizodama koje će gledaoci imati prilike da vide upoznaće neverovatne destinacije u Srbiji za koje mnogi i ne znaju da postoje. Takođe, upoznaće zanimljive ljude koji su svoju ljubav prema prirodi pretvorili u posao.
Uz Radovana i njegovu ekipu koja predano radi "Izazovi avanturu" videćemo feratu na Berimu, klisure i pećine oko Svrljiga, život na Staroj planini, a to je samo deo bogate ponude koja stiže na program Prve televizije nedeljom od 12.00.

TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.