poster

Radna akcija sa Tamarom

S Tamarom u akciji (2016)

Srbija

Ocjena korisnika: 9/10
(2 glasova)

OPIS

Posle urađenih 186 kuća širom Srbije, Kosova i Metohije i Republike Srpske, nova sezona emisije "Radna akcija sa Tamarom“ renovira domove socijalno ugroženim porodicama na teritoriji opština zapadne Srbije.
U novom terminu, sredom u 21.20, gledaoci će gledati možda najtežu sezonu Tamarinih akcija, jer je snimanje počelo u vreme najvećih pljuskova i vremenskih nepogoda krajem proleća ove godine.
U prvih nekoliko epizoda, Tamarina ekipa je imala ukupno 5 sunčanih dana, pa će gledaoci videti kako se ekipa snalazila na terenu.
Nove epizode snimane su u Ivanjici, Kniću, Šapcu, Arilju, Ubu, Sjenici, Novoj Varoši, Tutinu, Priboju, Malom Zvorniku, Banji Koviljači, Župskom Aleksandrovcu, Kruševcu i Jagodini.
Kao specijalnu građevinsku akciju, ekipa najavljuje opremanje i uređenje kuće za decu sa posebnim potrebama koja je sagrađena u Banji Koviljača.
U ovoj sezoni renovirano je 1300 kvadrata životnog prostora, 13 porodica, od kojih čak 53-je dece imaće nov, lepši i kvalitetniji životni prostor, a preko 30 korisnika kuće u Banji Koviljači imaće prvi put mogućnost da koristi specijalizovani prostor za zdravstveni oporavak.
Emitovanje nove sezone počinje u sredu, 13.septembra u 21.20 na Prvoj televiziji.

Slike

Radna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa Tamarom

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.