SEZONA: 5

EPIZODA: 4 - Ubojstvo policajca

OPIS

Peter Taglioti (Frank Santorelli) je kod kiropraktičara, dok privlačna riđokosa recepcionerka Judy Cordova (Kathryn Albarelli) čeka s Peterovim "suradnicima", Philom (Stelio Savante) i Tommyjem (Ramyond Franza). Na parkiralištu u Peterovom autu nešto zakaže, što oni protumače kao neuspio atentat. Taglioti okreće telefonski broj i doznaje da je to maslo Velikog Georgieja (Jerry Russo).
Nedugo potom mehaničar Joe Long (Sam Riley) odlazi u bar, ali Phil ga prati. On i Tommy odvode Joea na šlep, gdje mu stavljaju utege i bacaju ga u more, ali netom prije nego što padne u vodu, on im govori da su se zabunili, da je njegov otac policajac. Joeov otac Walt (John Michael Bolger) slučaj predaje Loganu (Chris Noth) i Barek (Annabella Sciorra), koji brzo razotkrivaju da je Joeovo ubojstvo naručila mafija, ali da su pogriješili čovjeka - meta im je vjerojatno bio neki drugi Joe Long. Pronalaze Josepha Terencea Longa (Kris Eivers), koji ima isti rođendan kao Joe i također je mehaničar, ali ovaj Joe Long ima dosje i poznat je po izradi bombi.

Slike

Zakon i red: Zločinačke nakaneZakon i red: Zločinačke nakaneZakon i red: Zločinačke nakaneFoto: MG TRL D / NBC / Virginia SherwoodFoto: MG RTL DFoto: MG RTL DFoto: MG RTL D

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.