poster

IN magazin

IN magazin (2009)

talk-show | Hrvatska

Ocjena korisnika: 1/10

OPIS

Kako je izgledao njihov porođaj, otkrile su nam Alka Vuica, Anita Dujić, Ida Prester i druge poznate Hrvatice. Neke su morale na carski rez, neke su se mučile satima, a neke porođaj pamte kao brz i lagan. Kakve uspomene vežu uz dan kad su na svijet stigli njihovi mališani, otkriva naša Julija Bačić Barać.
U trenutku kada se zbog bolesti oprostio od tenisa, Mario Ančić bio je jedan od najperspektivnijih tenisača svijeta. Umjesto da se preda, Ančić je hrabro počeo graditi drugu karijeru i postao uspješan bankar na prestižnom Wall Streetu. Na Sunset sports media festivalu u Zadru nekadašnji teniski as otkrio je Ani Veli kako je uspio spojiti dvije velike strasti - sport i biznis.

Slike

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mi danas

    image
    Manja Grčić i Ivon Jafali aktuelnim temama pristupaju iz nekoliko uglova sa pravim sagovornicima. Vedrina, pristojnost i dobročinstvo principi su na kojima...
  • Glas naroda (2019)

    image
    Informativna kontakt emisija.
  • Nedeljom u tri

    image
  • Preživeli

    image
    Milan Kalinić sa poznatima razgovara o najtežim trenucima u njihovim životima. Do srži iskreno, bez patetike, motivišuće, jer su sve nedaće – preživeli.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.