SEZONA: 1

EPIZODA: 59

OPIS

Jakov, Lara i Nikša otkrivaju da Zlaje nema u sobi. Nastaje panika. Lara pretpostavlja kako je Vjera uzela Zlaju i otišla s njim u šetnju, boji se što će se dogoditi djetetu jer je noć hladna. Obavještavaju Karmen i Alena koji su već i sami zabrinuti zbog svog obračuna s Vjerom. Alen odlazi u Vjerinu sobu i otkriva da nedostaju Bartulove stvari. Vjera je pokupila sve i nestala sa Zlajom. Svi shvaćaju da je Zlaja otet i nije im jasno kako je Vjera bila u stanju tako nešto učiniti. Nikša zove policiju. Lara je očajna. Ona i Jakov odlaze tražiti sina po ulicama Splita. Policija dolazi i inspektor Domagoj ispituje Alena je li se dogodilo nešto što je Vjeru moglo potaknuti na ovakav čin. Alen sve negira ne želeći preuzeti odgovornost. Karmen je ljuta zbog toga, i osjeća grižnju savjesti što prešućuju mogući razlog Vjerinog «ludila», ali ipak ništa ne priznaje. Jakov i Lara uzaludno traže Zlaju čitavu noć. Vjera se sakrila sa djetetom u nekakvu trošnu šupu. Zlaja je uznemiren i plače, a Vjera ga očajnički pokušava smiriti. Govori mu da mu je ona majka i duboko je uvjerena u to. Lara i Jakov vraćaju se u krčmu nakon bezuspješne potrage. Između Nikše i Jakova plane svađa i oni se potuku. Lara nakon toga zamoli Jakova da ih ostavi i vrati se svojoj obitelji. Jakov je utučen i odlazi. Nela Zlatar na svoj prvi radni dan, saznaje da će firma Lux d.o.o imati prezentaciju turističkog kompleksa na televiziji. Ona spremno pomaže Dinku koji ni ne sluti Neline prave namjere. Tonči ugleda Nelu na tv ekranu i prenerazi se. Vjera pokušava smiriti malog Zlaju kojem je očito sve lošije, prehladio se i očajnički plače. Zlaja odjednom prestaje plakati i gubi svijest. Vjera je prestravljena

Slike

LARIN IZBORLarin izbor 01Larin izbor 02Larin izbor 03Larin izbor 04LARIN IZBORLarin izbor 05Larin izbor 06Larin izbor 07Larin izbor 08Larin izbor 09Larin izbor 16Larin izbor 17Larin izbor 18Larin izbor 19

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.