poster

Velike pljačke s Pierceom Brosnanom: Pljačka muzeja Gardner

History's Greatest Heists with Pierce Brosnan (2023)

History Channel | 16. 12. 2023. | 17:20

SEZONA: 1

EPIZODA: 8 - The Gardner Museum Heist

OPIS

Dva lopova odjevena u lažne policajce bježe s pola milijarde dolara vrijednim umjetničkim djelima svjetske klase iz bostonskog muzeja. Iako slike još uvijek nedostaju, brojni osumnjičenici su mrtvi.

Slike

Velike pljačke s Pierceom BrosnanomVelike pljačke s Pierceom BrosnanomVelike pljačke s Pierceom BrosnanomVelike pljačke s Pierceom BrosnanomVelike pljačke s Pierceom BrosnanomVelike pljačke s Pierceom BrosnanomVelike pljačke s Pierceom BrosnanomVelike pljačke s Pierceom BrosnanomVelike pljačke s Pierceom BrosnanomVelike pljačke s Pierceom BrosnanomVelike pljačke s Pierceom BrosnanomVelike pljačke s Pierceom BrosnanomVelike pljačke s Pierceom BrosnanomVelike pljačke s Pierceom BrosnanomVelike pljačke s Pierceom BrosnanomVelike pljačke s Pierceom BrosnanomVelike pljačke s Pierceom BrosnanomVelike pljačke s Pierceom BrosnanomVelike pljačke s Pierceom BrosnanomVelike pljačke s Pierceom Brosnanom

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.