poster

Garaža: TI RITU PIRI PIP i L'KOK

Garaža (2008)

glazbeni | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

OPIS

Ti ritu piri pip je autorski bend iz Šibenika osnovan u siječnju 2009. Svoj glazbeni pravac nazvali su funk'n'roll. Bend je do sad napravio dvadesetak autorskih pjesama koje izvodi na svojim nastupima, do sada ih je bilo 80-ak. Pobjednici su Demo Festa 'Start 2010' održanog u Splitu, u konkurenciji 40 bendova. U studenom 2011. izdali su svoj prvi album 'Tritu Tritu'. Kako svi članovi benda imaju različite glazbene ukuse tako je i zvuk postao kombinacija raznih glazbenih utjecaja: jazza, funka, alternative, rocka, bluesa i soula. TRPP su: Darko Buliček (vokal), Zoran Zorić (gitara i prateći vokal), Ante Pavić (klavijature), Ivica Crvelin (bubanj), Nino Rak (bas gitara), Silvio Šoda (saksofon i prateći vokal), Marijan Zorzin (truba i prateći vokal).
L'KOK je band nastao u svibnju 2010., u sastavu: Roga, Ante i Viktor. U listopadu iste godine, pridružuje im se i vokal - Roko. Osim svirki u rodnom Šibeniku, slijede nastupi: HGF u Zaboku, Desant na Drvar Fest, Terraneo - Šibenik, Tvornica kulture i Purgeraj - Zagreb. Nastupom na natjecanju na St-artu u Splitu osvajaju 2. mjesto i zaslužno snimanje "Garaže". Snimanje albuma započeli su krajem ljeta 2011., a album je izašao u veljači 2012. Snimili su i video za pjesmu Strah u režiji Vojana Koceića.
Ante Prgin (gitara) - više od 20 godina bavi se glazbom, a svirao je u bendu Fali V, 10 godina radio je kao predavač na zagrebačkoj Rock akademiji Ribnjak;
Viktor Grgas Grando (bubnjevi) - Rawbau... svirao je s nekoliko američkih bendova (undergorund scena);
Saša Rogulić (bas gitara ) - Pilana bend i uglavnom cover bendovi;
Roko Frleta (vokal) - uglavnom cover bendovi.

Slike

Garaža: TI RITU PIRI PIP i L'KOKGaraža: TI RITU PIRI PIP i L'KOKGaraža: TI RITU PIRI PIP i L'KOKGaraža: TI RITU PIRI PIP i L'KOKGaraža: TI RITU PIRI PIP i L'KOKGaraža: TI RITU PIRI PIP i L'KOKGaraža: TI RITU PIRI PIP i L'KOKGaraža: TI RITU PIRI PIP i L'KOKGaraža: TI RITU PIRI PIP i L'KOKGaraža: TI RITU PIRI PIP i L'KOKGaraža: TI RITU PIRI PIP i L'KOKGaraža: TI RITU PIRI PIP i L'KOKGaraža: TI RITU PIRI PIP i L'KOKGaraža: TI RITU PIRI PIP i L'KOKGaraža: TI RITU PIRI PIP i L'KOKGaraža: TI RITU PIRI PIP i L'KOKGaraža: TI RITU PIRI PIP i L'KOKGaraža: TI RITU PIRI PIP i L'KOKGaraža: TI RITU PIRI PIP i L'KOKGaraža: TI RITU PIRI PIP i L'KOK

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Hit Mix

    image
    Mix from the biggest hits of all Balkan countries.
  • Polo Top

    image
  • Bosanska sevdalinka

    image
  • Ultimate Rap & RnB

    image
    We're gonna party like it's your birthday with the ultimate Rap & RnB bangers!
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.