Ocjena: 5.3/10
Ocjena korisnika: 4/10

SEZONA: 5

EPIZODA: 23 - The Power Couple

OPIS

Bez obzira jeste li tek prohodali, zaručili se ili ste već duže u braku, svi trebaju znati za pravila igre u školi za parove!
Neki parovi strogo se drže pravila u vezi, dok drugi za njih ne mare. Bez obzira u kojoj se životnoj fazi nalazili, svi oni će se kad-tad morat nositi sa svim preprekama, preokretima i obavezama koje donose ljubavne veze, baš kao i dva para i jedan okorjeli neženja koje pratimo u seriji „Pravila igre. Jeff (Patrick Warburton) i Audrey (Megyn Price) u dugogodišnjem su braku, a njihov odnos je već odavno postao prijateljski, za razliku od njihovih tek nedavno zaručenih susjeda Adama (Oliver Hudson) i Jennifer (Bianca Kajlich). I dok se Jeff, koji izgleda kao oličenje mačo supruga i alfa-mužjaka, svim silama trudi osloboditi bračnih okova koje mu nameću svakodnevne ženine obveze, neopisivo zgodni Adam zadovoljan je svojom vezom. Iako mu se ponekad zna dogoditi da pod Russellovim utjecajem počne koketirati, Adam uvijek ostaje vjeran svojoj Jennifer, prelijepoj zaručnici koja poludi od ljubomorne na svaku djevojku na koju njezin dragi baci pogled. Njihovom društvu uvijek se priključi i Russell (David Spade), samac koji je u stalnom lovu na žene i koji otvoreno priznaje kako to slobodnjaci gledaju na ljude u vezi. Zanimljiva petorka će saznati da je život, bez obzira na to gdje se nalazili, pun komplikacija, sukoba i različitih stajališta, u kojem, ustvari, ne postoje zadana pravila koja treba slijediti.
Iako je imala uspješnu gledanost prve sezone, druga sezona serija „Pravila igre teškom mukom se probijala na ljestvici gledanosti zbog jednog od najvećih štrajkova scenarista u povijesti Hollywooda 2007. godine. Od naručene 24, prikazano je bilo samo 15 epizoda u podužem periodu koji je trajao 9 mjeseci. Međutim, scenaristi uspješnog serijala „Svi vole Raymonda i produkcijska kuća Adama Sandlera, koji potpisuju ovu seriju, nisu odustali od njezina prikazivanja na nacionalnom američkom kanalu CBS na kojem je prošle godine doživjela sedmu sezonu i jubilarnu stotu epizodu.
Ljubav je oduvijek bila zanimljiva tema humorističnih serija, no za razliku od ostalih sličnih serijala, „Pravila igre mogla su se pohvaliti i briljantno okarakteriziranim likovima, lukavim dijalozima, britkim humorom i odličnom glumačkom postavom koju čine Patrick Warburton (serije "Seinfeld", "Malcolm u sredini", "8 jednostavnih pravila"…, te filmovi "Ljudi u crnom II", "Ulovi Smatra", "Ted"), David Spade (filmovi "Pustolovine jednog idiota", "Tommy Boy", te serije "8 jednostavnih pravila"…, "Just shoot me"), Megyn Price (serija "Pod kaznom do smrti"), Oliver Hudson (sin Goldie Hawn i Billa Hudsona, filmovi "Going Greek", "Starci 2"), te Bianca Kajlich (serije "Frikovi", "Skrivena meta").
Unatoč stalnom mijenjanju termina emitiranja, serija je formirala zavidno gledateljstvo u svih sedam sezona, kao i dvadesetak nominacija za prestižne nagrade Emmy i Teen Choice.

Slike

Škola za paroveŠkola za paroveŠkola za paroveŠkola za paroveŠkola za paroveŠkola za paroveŠkola za parove

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dva i pol muškarca (2003)

    image
    Charlie (Charlie Sheen) i Alan Harper (Jon Cryer) su dva brata koji se, unatoč tome što su potpune suprotnosti, ipak na kraju dobro slažu. Malo je toga što im je...
  • Čovjek s planom (2016)

    image
    Građevinar Adam počinje provoditi više vremena s djecom jer se njegova žena Andi vratila na posao i otkriva da su njegova tri mala anđela zapravo manijaci....
  • Kako sam upoznao vašu majku (2005)

    image
    Bez nekog posebnog povoda ostarjeli Ted Mosby (Josh Radnor) jednog je dana posjeo kćer i sina kako bi im potanko ispričao niz događaja koji su prethodili...
  • Prijatelji (1994)

    image
    Zavirite u srca i umove šestero prijatelja koji žive u New Yorku dok istražuju tjeskobe i apsurde stvarne zrelosti. Ova pametna, sofisticirana serija nudi...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.