SEZONA: 7

EPIZODA: 12 - Ugovor

OPIS

Televizijskog reportera Elliota Fallsa (Paul Deboy) ucjenjuje tračerski novinar T. K. Richmond (Mo Rocca), a nakon što su razgovarali o nekim inkriminirajućim fotografijama, T. K.-ev auto odleti u zrak. Policijski kapetan Al Petrosino (James Biberi) kaže da je bomba bila jednostavna, ali profesionalna. Ispostavi se da je T. K. ucjenjivao nekoliko utjecajnih ljudi, a većina njih mu je plaćala u nadi da će im u svojoj rubrici osigurati pozitivan publicitet. Dok pregledavaju ispis njegovih poziva, pronalaze građevinskog mogula Teda Regana (Brian Haley) i vlasnika kockarnice, a obojica tvrde da su bili u izvrsnim odnosima s T. K.-em. Međutim, detektivka Wheeler (Julianne Nicholson) ne može ući u trag novcu iznuđenom ucjenom zašto što je T. K. njime otplaćivao kockarske dugove gangsteru Joeyu Snailsu (Anthony J. Ribustello).

Slike

Zakon i red: Zločinačke nakaneZakon i red: Zločinačke nakaneZakon i red: Zločinačke nakaneFoto: MG TRL D / NBC / Virginia SherwoodFoto: MG RTL DFoto: MG RTL DFoto: MG RTL D

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.