EPIZODA: 5

OPIS

Jedan šezdesetogodišnjak iz Dražica kod Rijeke stari je znanac gorskih spašavatelja. Tri su ga puta riječki GSS-ovci tražili ili spašavali. Zadnji put je bilo poprilično dramatično. Dok je hodao zaleđenim grebenom, poskliznuo se i pao 200 metara niže. A na nesreću nije ponio mobitel.
Gorski lanac Dinarida je poznat po kršu i prepun dubokih jama. Česte su nesreće u takvim jamama. Nezgode se uglavnom ne događaju zato što u njih čovjek slučajno upadne, nego su nezgode povezane s radoznalošću. Mnogi bez ikakvog znanja i opreme pokušavaju sići u podzemlje ne znajući koliko je to opasno.
Ovo je misija koju će Stipe Božić pamtiti dok je živ. Toliko iznenadnih obrata i tehničkih problema nitko nije očekivao. Prema dojavi je to trebala biti klasična akcija traganja iz zraka. Budući da je jedna osoba bila ozlijeđena i da se bližio kraj dana, ocijenjeno je da u pomoć treba što prije, i to helikopterom.

Scenarist:
Producent: Joško Blajić

Slike

Nazovi 112Nazovi 112Nazovi 112Nazovi 112Nazovi 112Nazovi 112Nazovi 112Nazovi 112

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zaginione - odnalezione

    image
  • Kako se proizvode… (2001)

    image
    Je li vas ikad zanimalo kako su stvari koje svakodnevno koristite napravljene? Pogledajte ovaj dokumentarac koji vam će vam otkriti sve djelove procesa stvaranja...
  • Le point (1980)

    image
    "Le Point" was a Quebecer television program broadcast on Radio-Canada from 1981 to 2006. It offered reports or interviews on current events.
  • Kulturna baština Srbije

    image
    Koliko različitosti na ovoj našoj maloj planeti. Kad poredimo nacije i države, najčešće govorimo o ekonomskom bogatstvu, veličini teritorije, broju stanovnika....
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.