Ocjena korisnika: 10/10

EPIZODA: 5

OPIS

Nakon što je, makar privremeno, “ukrala” Ralpha (Richard Chamberlain) Bogu, Meggie (Rachel Ward) vraća se Muellerima presretna i samouvjerena. Odlučila je napustiti Lukea (Bryan Brown) i vratiti se na Droghedu. Nekoliko dana poslije Meggie i Justine opraštaju se s Muellerima i kreću na Droghedu. Ali prvo Meggie navraća do Lukea. U impresivnom govoru Meggie kaže Lukeu da može zadržati novac koji joj je ukrao pod uvjetom da je nikad više ne vidi. Njezine riječi imaju željeni učinak. Luke ostaje bez riječi, a njegovi kolege zaprepašteni. Došavši na Droghedu, Meggie kaže Fee (Jean Simmons) da je ostavila Lukea i zauvijek se vratila kući te da je drugo dijete na putu.

Meggie rađa dječaka kojega nazove Dane. Fee odmah shvati da je Meggiena situacija identična njezinoj i da dječakov otac nije Luke, nego Ralph. Boji se da će i Meggie biti veoma nesretna zbog privrženosti svom ljubimcu.

Slike

Ptice umiru pjevajućiThorn Birds 01Thorn Birds 02Thorn Birds 03Thorn Birds 04Thorn Birds 05Thorn Birds 06Thorn Birds 07Thorn Birds 08Thorn Birds 09Thorn Birds 10Thorn Birds 11Thorn Birds 12Thorn Birds 13Thorn Birds 14Thorn Birds 15Thorn Birds 16Thorn Birds 17Thorn Birds 18

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.