Ocjena: 7.7/10
Ocjena korisnika: 9/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 7 - Dem Bones

OPIS

U tijeku je natjecanje za najveću tikvu u Great Slaughteru i mjesto bruji od uzbuđenja. Ali prije nego što ocjenjivanje može početi, na Edienoj (Alice Blundell) je vrtnoj parceli došlo do jeziva otkrića... Kosti! I to ljudske, nedavno zakopane. Natjecanje je neko vrijeme na čekanju jer kreće istraga nerazriješenog ubojstva. Dok časna sestra Bonifacija (Lorna Watson) u svojem laboratoriju sastavlja kostur, Sam (Max Brown) i Felix (Jerry Iwu) provjeravaju slučajeve nestalih osoba kako bi identificirali moguće žrtve povezane s Edie i Frankom (Michael Gould). No kad se sestra Bonifacija posluži zubarskim kartonima kako bi identificirala žrtvu, sve upućuje na Peggyna oca, mjesnog mesara Teda Buttona (Ivan Kaye). Peggy (Ami Metcalf) ustraje na tome da to ne može biti on - zacijelo mu je smjestio stvarni ubojica! Ekipa se utrkuje s vremenom kako bi identificirala počinitelja prije nego što Ted Button bude optužen ili, Bože sačuvaj, diskvalicifiran iz natjecanja za najveću tikvu!

Slike

Zagonetni slučajevi sestre BonifacijeZagonetni slučajevi sestre BonifacijeZagonetni slučajevi sestre BonifacijeZagonetni slučajevi sestre BonifacijeZagonetni slučajevi sestre BonifacijeZagonetni slučajevi sestre BonifacijeZagonetni slučajevi sestre BonifacijeZagonetni slučajevi sestre Bonifacije

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.