SEZONA: 1

EPIZODA: 3

OPIS

Behlul (Kıvanç Tatlıtuğ) posjećuje Hilmija, jer želi saznati istinu. Behlul mu obeća kako će upozoriti strica na Firdevsinu obitelj. Behlul upozorava Firdevs da ga zanima sve što se tiče njegove obitelji. Firdevs mu prijeti te kaže kako će Adnan udaljiti svakog tko povrijedi Bihter, pa makar i to bio sam Behlul. Adnan odluči zaposliti Nihata umjesto Behluha. Behlul kaže Adnanu kako je Firdevs prodala kćerku za milijun lira.
Behlul (Kıvanç Tatlıtuğ) kaže Adnanu (Selçuk Yöntem) da je posjetio Hilmija i da ga je on upozorio na Firdevs (Nebahat Çehre)i njezine kćeri. Adnan je ljut, jer je Behlul razgovaro s Hilmijem te mu kaže da se mora odseliti.

Slike

Strasti OrijentaStrasti OrijentaStrasti OrijentaStrasti OrijentaStrasti OrijentaStrasti OrijentaStrasti OrijentaStrasti OrijentaStrasti OrijentaStrasti OrijentaStrasti OrijentaStrasti OrijentaStrasti OrijentaStrasti OrijentaStrasti OrijentaStrasti Orijenta

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.