OPIS

Moda je igra, a predvidjeti u kojem će smjeru otići trendovi, uistinu je teško. Aleksandri Dojčinović to ide tako prirodno. Uspješna dizajnerica otkrila nam je što će se nositi za blagdane i kako kombinirati omiljeni trend sezone - sveprisutno pletivo.
Obitelj Gucci imala je sve - bogatstvo, stil i moć. Film koji se s nestrpljenjem očekuje prati istinitu i šokantnu priču o ubojstvu u obitelji Gucci i ženi koja stoji iza njega. Lady Gucci, poznatu pod nadimkom Crna udovica, glumi slavna Lady Gaga. Jedan od najvećih talijanskih skanDAla dobio je svoju filmsku priču, a koje sve tajne skriva slavna modna obitelj Gucci, zna Ivana Nanut.
Jesu li boksači i svi ostali koji se bave borilačkim sportovima zapravo nježni i smireni? Kakve predrasude ljudi imaju prema njima? Odgovore na ova pitanja potražili smo kod jednog od najboljih svjetskih kickboksača Antonija Plazibata te bivšeg UFC borca Igora Pokrajca.

Slike

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.