poster

Reč na reč: Da li su kovid propusnice dale rezultate, treba li pooštriti epidemijske mere

Reč na reč

talk-show | Srbija

OPIS

Od kako su uvedene kovid propusnice broj novozaraženih u Srbiji se prepolovio. Da li je to zbog propusnica i da li Srbija treba da kopira oštre epidemijske mere koje trenutno uvode širom Evropske unije.
Pre pet nedelja uvedene su kovid propusnice koje su važile od 22 sata u ugostiteljskim objektima da bi ubrzo to prošireno na 20 sati. U ponedeljak 25. oktobra, dva dana po uvođenju, u Srbiji je registrovano 5,908 slučajeva zaraze, dok ih je mesec dana kasnije, u petak 26. novembra bilo 2,339, više nego dvostruko manje.
Da li bi dalje pooštravanje epidemijskih mera doprinelo još boljim rezultatima, naročito zbog strahovanja da će u Srbiju uskoro stići do sada najzarazniji soj koronavirusa, omikron? Kakve mere bi trebalo uvesti, treba li slediti primer Austrije koja uvodi obaveznu vakcinaciju od 1. februara?
Takođe, da li bi trebalo uvesti dodatna ograničenja zbog sezone slava i novogodišnjih proslava, da li bi opuštanje u narednih mesec dana Srbija mogla da ispašta tokom cele 2022?
O tome u debati Reč na reč u utorak 30.11.2021. raspravljajuVladimir Pajić, Pokret slobodnih građanaMilica Đurđević Stamenkovski, Srpski pokret Zavetnici,Nenad Bjelica, Socijalistička partija Srbije,Darija Kisić Tepavčević, Srpska napredna stranka.
Moderator debate je Zoran Stanojević.

Slike

Reč na reč: Da li su kovid propusnice dale rezultate, treba li pooštriti epidemijske mereReč na reč: Da li su kovid propusnice dale rezultate, treba li pooštriti epidemijske mereReč na reč: Da li su kovid propusnice dale rezultate, treba li pooštriti epidemijske mere

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.