OPIS

Uredan i uređen stan puno se brže i lakše prodaje. Primijetili su to još 70-ih godina prošlog stoljeća na američkom tržištu nekretnina. I naši prodavatelji polako shvaćaju da se stan prije prodaje mora temeljito pripremiti. Otkrivamo vam što je to home staging.
A nakon što se riješite starog stana, vrijeme je za uređenje novog. Trenutno je vrlo popularno dom urediti eklektično. Kako to dobro napraviti, otkrivamo u jednom zagrebačkom kafiću, koji se tek otvara, te čije ime odaje da je posao napravljen odlično, odnosno kako bi Francuzi rekli tres chic.
Inspiraciju za uređenje doma mnogi traže na društvenim mrežama, a posljednjih godina zvijezde brojnih profila su sobne biljke. I kod nas je sve više ljubitelja urbanih džungli koji svoje rijetke primjerke ostavljaju na čuvanje u hotelu biljaka.

Producent: Ana Boban
Voditelj: Dunja Mutevelić

Slike

Dom na kvadratDom na kvadratDom na kvadratDom na kvadratDom na kvadrat

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Savetnik

    image
  • Zemlja priča

    image
    Tema ''Zemlje priča'' je stanje u crnogorskom turizmu, koje mjere država sprovodi, kakvi projekti su u planu, na koji se naćin Crna Gora promoviše kao turistička...
  • Edu global

    image
  • Urban blok

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.