OPIS

Sukob dvije porodice živopisnog sela Dola krije tajnu čuvanu decenijama. Vrijeme je da se taj sukob razriješi. Nakon što mu policija privede kćerku Mionu zajedno sa poznatim beogradskim dilerom, Dejan Matić odlučuje da prekine rad u svom arhitektonskom studiju, te da se sa ćerkom preseli u Dol, rodno selo svog oca. Uprkos Mioninom otporu, on svoju zamisao i sprovodi, sa nadom da će u Dolu kćerku odvojiti od lošeg društva i loših navika, te obnoviti međusobnu bliskost, izgubljenu tokom Mioninog odrastanja i Dejanovog bavljenja svojom karijerom. Međutim, umjesto očekivanog mira, u Dolu ih očekuju tajne i nerazjašnjeni odnosi koji su spremni da i njima i svima oko njih pomrse konce i naprave neočekivani preokret, ali otkrivaju i dio porodične istorije koju su njihovi preci željeli da sakriju. Pri samom dolasku, dočekuje ih Dejanov stric Velibor sa najavom dešavanja u selu - investitor želi da posječe staru šumu Zabran i tu sagradi kompleks hotela.

Slike

Kalkanski krugoviKalkanski krugoviKalkanski krugoviKalkanski krugoviKalkanski krugoviKalkanski krugoviKalkanski krugoviKalkanski krugoviKalkanski krugovi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.