EPIZODA: 11

OPIS

Ullrich prilazi Gosztonyju s dokazima koji ga povezuju s Krempinovim ubistvom. Ullrich pokazuje Rathu da su Weintraubovi otisci prstiju na otkrivenom nožu, ali Charlotte ističe da je napadač nosio rukavice. Wendtu njegova udovica daje Bendin dnevnik. Dokazuje da je Zörgiebel naredio policiji da počne pucati tokom nereda u Blutmaiju. Nyssen pokušava počiniti samoubistvo, ali ga Helga spašava. Wendt koristi dnevnik kako bi prisilio Zörgiebela da podnese ostavku. Ilse je operacija učinila gotovo slijepom, a Charlotte je proglašena glavnim krivcem za to. Marie-Luise daje fotografske dokaze Elisabeth, koja ih prosljeđuje Rathu. Charlotte pregleda Weintraubove otiske prstiju i ukazuje na sumnjivu krivotvorinu Ullrichu, koji je onesvijesti. Ullrich ubija svoju pomoćnicu kad vidi Charlotte u nesvijesti i daje joj smrtonosnu injekciju inzulina. Rath naleti na Ullricha koji skriva tijela, a ovaj i njemu daje injekciju inzulina. Nešto kasnije Rath se oporavi i pronađe Charlotte živu.

Slike

Babilon BerlinBabilon BerlinBabilon BerlinBabilon BerlinBabilon BerlinBabilon BerlinBabilon BerlinBabilon BerlinBabilon BerlinBabilon BerlinBabilon BerlinBabilon BerlinBabilon BerlinBabilon BerlinBabilon BerlinBabilon BerlinBabilon BerlinBabilon BerlinBabilon BerlinBabilon Berlin

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.