SEZONA: 1

EPIZODA: 3 - Kostarika

OPIS

Kostarika, koja se obično naziva malom Švicarskom Amerike, iako je nešto veća od švicarske konfederacije, stalno zauzima prvo mjesto na svjetskoj ljestvici Happy Planeta. Blagostanje, sigurnost, očekivani životni vijek, prirodno bogatstvo, ekološka zaštita i obrazovanje faktori su koji se uzimaju u obzir.
Kao pravi rajski vrt, Kostarika je, s nevjerojatnom raznolikošću krajolika, tropskim šumama i očuvanom džunglom, dom posebne flore i faune. Njezini veličanstveni vulkani, još aktivni, na izvoru termalnih izvora, još su jedno turističko dobro.

Slike

Otkrivamo svijetOtkrivamo svijetOtkrivamo svijetOtkrivamo svijetOtkrivamo svijetOtkrivamo svijetOtkrivamo svijetOtkrivamo svijetOtkrivamo svijetOtkrivamo svijetOtkrivamo svijetOtkrivamo svijetOtkrivamo svijetOtkrivamo svijetOtkrivamo svijetOtkrivamo svijetOtkrivamo svijetOtkrivamo svijet

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.