SEZONA: 1

EPIZODA: 202

OPIS

Ruža problijedi saznavši od dr. Domića da je trudna. Renata je bijesna zbog Gordanovih zaruka s tajnicom. Lada se ponudi odvesti Ružu ginekologu u Bistricu. Eva otvoreno razgovara s Helenom o njezinim namjerama s Andrijom, te shvati kako je ona ozbiljna prijetnja Juliji. Ljutita Renata najavi Juranu kako se planira osvetiti Gordanu. Eva upozori Juliju na Helenine namjere s Andrijom. Andrija ne može vjerovati da je Ruža trudna. Adela posjeti Ivana kako bi se oprostila. Eva nestrpljivo očekuje analizu uzorka otpadnih voda iz tvornice. Rene i Minja razgovaraju o novonastaloj situaciji. Sofiju uplaši vijest o mogućem padu vrijednosti dionica koje je kupila. Boris se ispričava Ladi zbog svog oca.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Slike

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.