SEZONA: 1

EPIZODA: 178

OPIS

Kevser je odrasla u skromnoj i siromašnoj četvrti i nakon što je postala mladenka sina bogate obitelji Kırımlı, njezin otac prekida sve veze s njom jer ne odobrava ovaj brak. Ali kad Kevser izgubi supruga, iznenada se nađe zarobljena u dvorcu bez ljubavi sa svojim petogodišnjim sinom Yusufom i nema se gdje okrenuti.
Jednog dana dogodi se tragedija i ona smrtno strada, mali Jusuf ostaje zaglavljen u vili prepunoj opakih ljudi i očajnički mu nedostaju naklonost i ljubav. Njegov ujak Yaman moćan je, žilav poslovni čovjek koji je davno zatvorio srce za sve osjećaje. Iako je Jusuf vrlo dobro zaštićen ujakovom skrbi, on žudi za suosjećanjem.
Na samrtnoj postelji, Kevser moli svoju sestru Seher da dođe u ljetnikovac i pobrine se za svog sina. Osjetivši dug da zaštiti nasljedstvo svoje sestre, Seher napušta i svoje susjedstvo da bi se preselila u dvorac Kırımlı. Dvije obitelji i dalje se suočavaju s raznim sukobima, ali neporeciva, duboka ljubav počinje rasti u srcima Seher i Yamana.

Slike

AmanetAmanetAmanetAmanetAmanetAmanetAmanetAmanetAmanetAmanetAmanetAmanetAmanetAmanetAmanet_1AmanetAmanetAmanetAmanetAmanet

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • 19. postaja (2018)

    image
    Serija prati skupinu vatrogasaca u Seattleu, u 19. vatrogasnoj postaji, od kapetana do naovaka. Oni riskiraju svoje živote i srca, kako na dužnosti tako i izvan...
  • Asi (2007)

    image
    Snažna priča o ljubavi čije ostvarenje priječe utezi prošlosti. Zaslužuje epitet jedne od najboljih turskih serija. U priči o novoj aristokraciji, ljubavi prema...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.