SEZONA: 1

EPIZODA: 38 - Twelve Angry Hedgehogs

OPIS

Najbolji prijatelji Oscar i Ježica moraju skupiti svu hrabrost kako bi izlazili na kraj s tajnama i čudima čarobnog ljetnog kampa. Ljetni kamp na otoku najbolje je odmaralište za djecu! Uza sve najdraže aktivnosti, od kupanja i utakmica do staja za jednoroge i brbljavih pidžama, ovaj kamp uistinu ima sve! Daleko od roditelja, dvoje prijatelja mora skupiti svu hrabrost kako bi izlazili na kraj s tajnama i čudima ovog čarobnog kampa gdje su savjetnice vještice, konji postaju jednorozi, a čudovišta žive ispod kreveta. Rijetki kampovi nude mogućnost plivanja s morskim psom koji govori, prelaska u drugu dimenziju ispod kreveta ili prijateljstva s Mjesecom, ali u Čarobnom ljetnom kampu sve je moguće.

Slike

Čarobni ljetni kampČarobni ljetni kampČarobni ljetni kampČarobni ljetni kampČarobni ljetni kampČarobni ljetni kampČarobni ljetni kamp

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.