SEZONA: 1

EPIZODA: 7 - The Babysitter

OPIS

Viktor i Valentino humoristična je serija o nadnaravnim pustolovinama dvojice polubraće koji ljeto provode s bakom u mjestu Monte Macabre, malom, misterioznom gradu u kojemu oživljavaju mitovi i narodne legende Latinske Amerike. Njihova baka Chata zadužila ih je za vođenje omiljenog štanda s tacosima. Zadatak koji nije tako lak kao što se čini jer su Vik i Val neobični par. No uvjerena je da će se zbližiti kao nikad prije čim se stvari malo primire. Na prvi pogled, Monte Macabre čini se kao tipični pustinjski grad bez užurbanosti, no Viktor i Valentino ubrzo otkrivaju da se događa nešto neobično. Otkrivaju da su svi - likovi iz podzemlja, stvorenja iz stare narodne predaje, mjesta iz legendi te mitološka bića - povezani s ovim mjestom!

Slike

Viktor i ValentinoViktor i ValentinoViktor i ValentinoViktor i ValentinoViktor i ValentinoViktor i ValentinoViktor i Valentino

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.