SEZONA: 3

EPIZODA: 9

OPIS

Katrina Houseman (Louise Ford), koja radi na tajnom projektu N80, dolazi u M. I. High. Potrebna joj je pomoć špijuna. N80 (Richard Frame), pravi pravcati neandertalac, pobjegao je iz svog kaveza i Katrina misli da su ga oteli Uzhmani. Oni ga žele klonirati kako bi stvorili vojsku neandertalaca što je toliko strašno da o tome ne treba ni razmišljati. Agenti iz M. I. Higha otkrili su da je N80 uočen kako se kreće jednom prometnom ulicom u Londonu. Carrie i Oscar moraju požuriti kako bi ga vratili, a Rose odlazi u Katrinin laboratorij kako bi saznala više o svemu tome. Špijuni ne vjeruju Katrini i sumnjaju na to da je ona nekako upetljana u nestanak N80.

Slike

Školarci obavještajciŠkolarci obavještajciŠkolarci obavještajciŠkolarci obavještajciŠkolarci obavještajciŠkolarci obavještajciŠkolarci obavještajciŠkolarci obavještajci

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.