EPIZODA: 21

OPIS

Možete li zamisliti obiteljsko okupljanje bez tradicionalnih jela ili slastica koje su vam se od djetinjstva duboko urezale u pamćenje? Prhki kolačići, pite, pihtije, uštipci, savijače, džemovi, kompoti... Baka/nana Azra pokazat će vam riznicu slatkih i slanih delicija iz cijele BiH koje će mnoge odvesti u djetinjstvo. Bez obzira na to jesu li vaše nane ili bake na vas prenijele svoja znanja ili nisu, ova će vas emisija uvesti u tajne spravljanja gotovo svih domaćih jela po tradicionalnim recepturama. Uživajte u pripremi i nezaboravnim okusima u kojima će uživati i vaša djeca i unuci, i po kojima će vas se uvijek sjećati!
Baka/nana Azra uvijek surađuje sa prirodom i iz okoliša i sa svog imanja uzima sezonske plodove koje koristi u emisiji. Recepti su tradicionalni, jednostavni i uvijek idu uz neku lijepu priču iz naroda.
Kuhinja je starinska i prilagođena tematici i jelima, što daje posebnu atmosferu samoj emisiji. savršeno će se u nju uklopiti i svi proizvodi koje svakodnevno koristimo u kuhinji, a posebno oni koji se koriste za zdrav način života.

Slike

Iz Bakine KuhinjeIz Bakine KuhinjeIz Bakine KuhinjeIz Bakine KuhinjeIz Bakine KuhinjeIz Bakine KuhinjeIz Bakine KuhinjeIz Bakine Kuhinje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.