poster

Griffova putovanja: Prugom kroz Australiju: Od Darwina do Alice Springsa

Griff Off the Rails: Down Under (2019)

dokumentarni, putovanja | Australija

SEZONA: 1

EPIZODA: 5 - Darwin to Alice Springs

OPIS

Griff juri nebeskim visinama u ovu epizodu u legendarnom dvokrilcu Tiger Mothu dok se priprema poći prugom sjever-jug u kultnom Ghanu iz vlažnih tropa Darwina do prašnjavog crvenog Alice Springsa. Oslanja se na vodu, i u krajoliku i u čuturici. Prije nego što uskoči na vlak, Griff nailazi na krokodila, poznatog urednika novosti i na grdosiju zvanu Road Train. U gradu Katherine polijeće u nebo da uhvati krasan pogledom na Nacionalni park Nitmiluk. Nakon putovanja kroz noć, stiže u crveni centar Alice Springsa, ali je iznenađen bujnim zelenilom sportskih terena i tajanstvenim Amerikancima koji ondje igraju baseball. Od urođeničkog starješine dobiva nekoliko savjeta o tome kako preživjeti u pustinji prije nego što odjaše u zalazak sunca na devi - u čast afganistanskim goničima deva, po kojima je Ghan i dobio ime.

Slike

Griffova putovanja: Prugom kroz AustralijuGriffova putovanja: Prugom kroz AustralijuGriffova putovanja: Prugom kroz AustralijuGriffova putovanja: Prugom kroz AustralijuGriffova putovanja: Prugom kroz AustralijuGriffova putovanja: Prugom kroz AustralijuGriffova putovanja: Prugom kroz Australiju

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.